DW Reusables creëert deksel voor drankkrat

DW Reusables creëert deksel voor drankkrat

Door de coronacrisis zijn veel bedrijven in de horeca gesloten en veel evenementen geannuleerd. Tegelijkertijd zijn er veranderingen in consumentengedrag. DW Reusables speelt hier op in door drankkratten aan te passen voor thuisbezorging.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Door de beperkingen in de horeca wegens corona moeten brouwerijen nieuwe relaties opbouwen met consumenten. Er worden allerlei initiatieven gelanceerd voor de thuisbezorging van dranken, informeert DW Reusables.

DW Reusables creëert deksel voor drankkrat

Hersluitbaar deksel van DW Reusables

De verpakkingsproducent heeft een oplossing ontworpen om drankkratten aan te passen, zodat ze veilig en hygiënisch bij de consument kunnen worden afgeleverd. Een hersluitbaar deksel dat bij de meeste drankkratten past, verandert standaard spuitgietkratten in herbruikbare thuisbezorging of E-commerce verpakking. De deksels bevatten een speciale chip die met een app communiceert wanneer de krat is gebruikt en weer kan worden ingezameld. Tegelijkertijd is het mogelijk om met de app naar een e-commerce site gaan om een nieuwe bestelling te plaatsen.

DW Reusables creëert deksel voor drankkrat

www.dwreusables.com

Tags: 
Artikel delen