DS Smith organiseert inspiratie event.

DS Smith organiseert inspiratie event

DS Smith organiseerde op donderdag 3 november in Eerbeek een inspiratie event. Voor deze gelegenheid creëerde het bedrijf een theater in de fabriek.

Tijdens een talkshow ontving gastheer Humberto Tan diverse gasten uit bedrijfsleven, sport en entertainment, waaronder Jan-Henk Bouman van Fountainheads en olympisch kampioene Ellis Ligtlee. Gedurende de rondleiding in de fabriek werd aan de genodigden een nieuwe golfkartonmachine getoond.

Erik Meijer, sales & marketing Director bij DS Smith verklaarde dat met de bouw van het eerste PackRight centre in Nederland de onderneming een extra dimensie aanbrengt in de manier waarop samen met de klant verpakkingsoplossingen worden ontwikkeld. In het PackRight centre wordt gezamenlijk gewerkt aan designs en het vervolmaken van verpakkingsoplossingen die naar eigen zeggen niet alleen zorgen voor een efficiënt inpakproces, maar ook effectief zijn in de overige schakels van de supply chain.

Peter Dekker, chief commercial officer van Aviko: ‘Innovatie krijg je alleen maar door de hele keten te betrekken. Zo maakt bijvoorbeeld de ene doos meer of minder op een pallet een wereld van verschil. Daarom werken we samen met leveranciers als DS Smith, juist om het verschil te maken.’

‘Alleen door voortdurend innoveren, kun je blijven groeien. Niet alleen in producten, maar ook in het gehele productieproces. Waar dit eindigt? We denken dat dit proces nooit klaar is’, voegt Hans Hogeveen, chief executive officer van ITS, eraan toe.

www.dssmith.com/PackRight-resultaat

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws