Drie nieuwe types folie Storopack

Storopack breidt het aanbod Airplus luchtkussens uit met drie nieuwe foliesoorten.

Het nieuwe Airplus Bubble van Storopack is zowel verkrijgbaar in de standaardbreedte van 400 mm (Bubble 29b) als in een grotere breedte van 700 mm (Bubble 53b). ‘Een individueel segment heeft bij beide Airplus Bubble foliesoorten een lengte van 160 mm, wat 100 mm minder is dan gebruikelijk op de markt. Dit heeft als voordeel dat Airplus Bubble ook geschikt is voor kleine voorwerpen zoals mobieltjes of cosmetica, en voor lange, dunne producten zoals fluorescentielampen. Aangezien de beschermende verpakking zich aan de werkelijke omvang van het product aanpast, is ze efficiënter wat materiaalverbruik en volume betreft.’Aldus Storopack in een toelichting.

De luchtkussenlijn Airplus Cushion wordt aangevuld met een foliesoort met 28 luchtkamers per geperforeerd segment(Cushion 28p). De folie is 675 mm breed. ‘Hiermee kunnen ook grotere voorwerpen zoals laptops in een handomdraai worden ingepakt.’

www.storopack.be

Three new types of aircushions Storopack

Storopack broadens her portfolio of Airplus aircushions with three new types. Airplus Bubble is available in 400 mm width (Bubble 29b) and 700 with (Bubble 53b. The Airplus Chushion range is expanded with a filmtype with 28 airchambers in each perforated segment.

Reacties

Reactie toevoegen