Domino kondigt snelle UV-inkjetprinter aan

Domino Digital Printing Solutions demonstreert de productieve mogelijkheden van de K600i digitale UV-inkjetprinter op Labelexpo Europe 2019 (24 - 27 september 2019, Brussels Expo). De 445 mm brede Dual Bar, K600i zal worden geïntegreerd met een ABG Omega SRI (snijmachine, opwikkeleenheid en inspectie-eenheid) en zal 100% geverifieerde, machinaal leesbare codes met hoge resolutie afdrukken op gestanste labels.

"De K600i is ons antwoord op de marktreisen voor het afdrukken van variabele gegevens met hoge snelheid en hoge kwaliteit, zoals tekst, volgnummers, streepjescodes en 2D lineaire codes inclusief QR-codes. Deze worden regelmatig gebruikt in merkbeveiliging, logistiek, reverse logistics (online retourneringen) en in promotionele gaming- en loyaliteitstoepassingen”, zegt Jim Orford, Product Manager bij Domino Digital Printing Solutions.

De K600i-printer met dubbele bar drukt tot 150 m per minuut bij 600x600 dpi, inclusief fijne details, en is in staat om de productiesnelheden te verdubbelen, terwijl de bedrijfskosten per uur worden verlaagd, waardoor de capaciteit wordt vergroot en de winstgevendheid voor labelprinterconverters wordt verbeterd. Dankzij de integratie van de K600i met de Omega SRI-eenheid van ABG, een van de snelste slitter rewinders op de markt, kan Domino laten zien hoe variabele gegevens snel kunnen worden afgedrukt op labels met 100% verificatie en met vrijwel geen verspilling.

Details over de andere producten van Domino die tijdens Labelexpo Europe 2019 , 24 - 27 september 2019, Brussels Expo (Hal 9, stands 9A60 en 9B50) zullen worden gepresenteerd, kondigt Domino de komende weken aan.

Reacties

Reactie toevoegen