Diepvries drankenmix in stazak

Stazakken zijn een snel opkomend en zich ontwikkelend verpakkingsformat. We zien ontwikkelingen in alle mogelijke toepassingen, zoals autoclaaf steriliseerbaar en verwerkbaar in een magnetron. De toepassing voor alcoholische dranken in de diepvries is nieuw.

De stazak voor Grape Ranch Rose is gemaakt van een multi-laags laminaat, speciaal ontworpen om alcoholische dranken te kunnen invriezen en in bevroren toestand te kunnen opslaan. Het product is bijzonder omdat het volgens de producent de eerste alcoholische drank is in een hersluitbare stazak en daarmee differentiatie brengt in de categorie van diepvries alcoholhoudende dranken.
De stazakken worden voor Grape Ranch Rose afgevuld door PPi Technologies, die gebruik maakt van een speciaal door Ampac Flexibles ontwikkeld meerlaags laminaat.
De Grape Ranch Frozen Rose kant-en-klare alcohol mix kan direct vanuit de vriezer in de blender worden verwerkt. De instructies voor de consument zijn simpel. Scheur in bevroren toestand de top van de stazak af. Meng in een blender de Grape Ranch Rose mix met bij voorkeur rode wijn of een likeur naar keuze.

www.ampaconline.com / www. ppitechnologies.com

 

Reacties

Reactie toevoegen