Etiketteren middels Altech Alline.

De Koningh toont innovaties op Empack

Op woensdag 5 en donderdag 6 april vindt in Den Bosch de Empack-verpakkingsbeurs plaats. Op deze beurs is De Koningh Coding & Labeling met stand G321 vertegenwoordigd waar het meerdere innovaties onder de aandacht zal brengen.

Een beursprimeur is onder andere het Markoprint bulksysteem. De software zorgt ervoor dat op hoge snelheid unieke codes worden aangebracht voor bijvoorbeeld loterij-/marketingacties.

Een nieuwe trend bij etiketteermachines is de bediening via een touchscreen. Processen zijn direct inzichtelijk en worden real-time weergegeven. Dat zorgt naar eigen zeggen voor minder fouten aan de productielijn en snellere omsteltijden. Ook de in 2017 nieuw gelanceerde PAW-2000-ST prijs-weeg-labelinglijn van Leich und Mehl zal te zien zijn. Een verschil met de voorgaande serie is het nieuwe lcd touchscreen met user interface. Daarnaast staan er twee machines van Altech. Een AllineC wraparound labelinglijn voor het rondom labelen van producten en een onder-/boven-etiketteermachine. Deze Altech maakt het mogelijk om in één beweging boven en onder te etiketteren, aldus de toelichting van de distributeur van etiketteer- en codeerapparatuur.

www.dekoningh.nl

 

Reacties

Reactie toevoegen