De Koningh officieel distributeur van Autolabel Print & Apply etiketteersystemen

De Koningh is sinds kort officieel distributeur in Nederland van de Print & Apply etiketteersystemen van Autolabel. Binnen deze jonge organisatie bevindt zich veel technische kennis en grote deskundigheid. "Simplicity through technology" staat voor dit bedrijf centraal.

Middels de Print & Apply systemen van Autolabel kan De Koningh zich onderscheiden in specifieke branches, waar met name vaak gewisseld moet worden van etiketten. Met de systemen van Autolabel kan dit in een handomdraai.

De robuuste systemen van Autolabel bieden volgens de nieuwe distributeureen hoge mate van betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. De gebruiker kan direct met de systemen aan de slag. Het touch screen op het systeem is zeer intuïtief en zorgt voor eenvoudige bediening.  Doordat onderdelen snel en gemakkelijk vervangen kunnen worden wanneer nodig, is eventuele stilstand van de productielijn minimaal.

‘Het kwaliteitsmerk Autolabel past perfect in de range producten die wij nu leveren. Met deze toevoeging aan ons assortiment kunnen wij onze klanten een nog beter op-maat-advies verstrekken. Dit is en blijft onze kracht!’, zegt Bert-Jan Dijk, directeur van De Koningh Coding & Labeling. ‘De producten van Autolabel zijn echte high-end producten; het bedrijf gebruikt moderne productietechnieken en –materialen. Hiermee kunnen we exact op de wensen van onze klanten inspelen.’

Tevens verzorgt De Koningh de service op deze producten. ‘Onze medewerkers zijn vanzelfsprekend vakkundig getraind op deze Autolabel systemen, zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen’, geeft Dijk aan.

 

www.dekoningh.nl

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen