De Koningh distributeur Matthews printers

Matthews Marking Systems, producent van industriële drop on demand (DOD) inkjet printers. De worden ingezet in in zware industrieën, zoals: hout, beton, kunststof, staal en bulk. Voor de verdere groei in Nederland is gekozen voor De Koningh Coding & Labeling als exclusieve distributeur van haar machines, inkten en onderdelen.

‘Wij waren op zoek naar een professionele partij die met 24/7 dienstverlening onze eindgebruikers kan ondersteunen.’, aldus Thomas Ferenczy, Sales Directeur Matthews Marking Systems.

Voor iedere uitdaging een inkjetoplossing
De productrange van Matthews bestaat uit drie soorten inkjet printers: V-serie, L-serie en T-serie. De Matthews V-serie is een grootkarakter DOD inkjet printer voor industriële toepassingen. Met lage resolutie worden teksten, logo’s, barcodes en afbeeldingen op allerlei producten en verpakkingen geprint. Is er een printafdruk van hoge resolutie gewenst, dan heeft Matthews twee keuzes. Allereerst de Matthews L-serie die werkt met verwisselbare inktcartridges. Of anders de Matthews T-serie waarbij in één boodschap de grijswaarde per object te bepalen is. Daarnaast werkt Matthews met een universeel automatiseringsplatform, genaamd MPERIA. Deze software maakt het mogelijk om met één controller alle opdrachten te beheren voor diverse printsystemen aan de productielijn. Kortom, onverwoestbare machines en software die hun kracht hebben bewezen in de wereldwijde industrie.

De specialist in coderen en etiketteren
Als exclusieve distributeur van Matthews kan De Koningh Coding & Labeling nieuwe markten benaderen. ‘De toevoeging van Matthews inkjet printers aan ons assortiment biedt enorme kansen.’, aldus algemeen directeur Bert-Jan Dijk. ‘Op het gebied van coderen en etiketteren zijn wij de grootste leverancier in de BeNeLux. Met ruim 50 jaar ervaring kennen wij iedere uitdaging in ons vakgebied en bieden wij altijd de juiste totaaloplossing. Onze machines ondersteunen dagelijks producenten in de voedingsindustrie, brouwerijen, chemie, farmacie en industrie. Met de inkjet printers van Matthews kunnen we nog specifieker voldoen aan de codeerwensen van onze klanten in de zware industrie. De eerste Matthews installaties zijn al een groot succes en er komen steeds meer aanvragen binnen. Vandaar dat de exclusiviteit van Matthews machines, inkten en onderdelen voor ons zeker nieuwe deuren heeft geopend. Vanzelfsprekend zijn alle huidige Matthews gebruikers ook van harte welkom.’

www.dekoningh.nl

 

Reacties

Reactie toevoegen