Dael O Ring zorgt voor handenvol werk

Portex verpakkingen meldt dat de hype rond de Dael O Ring veel extra drukte voor het bedrijf met zich meebrengt. In hoog tempo moeten er miljoenen sleeves worden bedrukt en afgeleverd.

'Als de voortekenen niet bedriegen wordt de Dael O Ring dé puzzelhit van de komende maanden. Het breinbrekende spelletje valt in de categorie van Rubiks Cube-achtigen en is inmiddels massaal ingekocht door grote speelgoedketens.' Aldus Portex verpakkingen in Ermelo dat de sleeves voor Deal O Ring fabriceert.

De Dael O Ring combineert de geheimen van een labyrint met een handzaam spelletje. De aanstekelijke puzzel bestaat uit twee onderdelen: een rond, zwart buisje en een gele ring die daar omheen geschoven is. Het is de bedoeling dat de speler door te draaien aan het buisje en de ring de beide onderdelen van elkaar krijgt. De moeilijkheidsgraad zit in het feit dat de binnenkant van de gele ring is voorzien van een labyrint, terwijl het buisje een kleine uitstulping heeft. Het is de kunst om zo snel mogelijk de uitgang te vinden zodat buis en ring van elkaar los komen.

www.portex.nl

Bron: 
VerpakkingsManagement
Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen