D’Arta kiest voor Lowrunner van Nedpack

Het Belgische D'Arta, naar eigen zeggen specialist op het gebied van diepvriesgroenten, koos onlangs wederom voor een palletiseermachine van Nedpack, de Lowrunner mk1, om de nieuwe verpakkingslijn mee aan te vullen.

De modulair opgebouwde Lowrunner mk1 van Nedpack is een 4-assige palletiser met een capaciteit tot 1.000 colli per uur. Het is een instapmodel, geschikt voor een omgeving waar een snelle afschrijving gewenst of noodzakelijk is. Optioneel plaatst de machine zelf ook de pallets en tussenvellen.

D'Arta gebruikt al enige jaren een Mixrunner depalletiser van Nedpack voor het voeden van unieke opslag- en orderverzamelsysteem van palletlagen. Lowrunner mk1 gebruikt dezelfde techniek. Pieter de Backere, technisch verantwoordelijk voor verpakkingen en automatische magazijnen bij D'Arte licht de keuze toe: 'We zochten voor onze nieuwe verpakkingslijn een palletiseermachine die zowel compact, eenvoudig als flexibel is. De keuze voor de Lowrunner mk1 is niet zo verwonderlijk. Dit bedrijf heeft zich, met haar technische kennis en praktische oplossingen, al eerder bij ons bewezen.'

Het patroonformatiesysteem van de Lowrunner mk1 is zelflerend en wordt via een touchscreen bediend. De gebruikte besturingstechniek van de installatie is vrij op de markt verkrijgbaar en garandeert volgens Nedpack ook in de toekomst alle mogelijkheden voor uitbreiding en updates.

www.nedpack.nl

Reacties

Reactie toevoegen