Crown wint award op MPMA 2009

Crown Holdings won onlangs vijf Best in Metal Awards van de Metal Packaging Manufacturers Association (NPMA). Twee businessunits van het bedrijf, Crown Speciality Packaging Europe en Crown Closures Europe, vielen in de prijzen voor hun producten met onderscheidende designs (zie foto), die werden ontworpen voor het assortiment consumentenproducten.

Crown Speciality Packaging Europe won drie Gold Awards. De eerste award was in de health- en beautycategorie met de Solid Perfume Jewel blikverpakking, ontwikkeld voor Jean Paul Gaultier Parfum. De ronde parfumverpakking is gemaakt in de vorm van een vrouwenlichaam, deze fles is verpakt in een metalen blik. Het bedrijf sleepte nog een Gold Award in de wacht, voor metalen blikverpakking van de de Finlandia Waistline Vodka fles. En de derde Gold Award was in de categorie non-processed food, voor de Marks & Spencer gemixte nootjes, die verpakt zijn in cilindrische hersluitbare blikverpakkingen.
Een 'Highly Recommended Award' werd aan het bedrijf uitgereikt voor de Cadbury Heritage biscuittrommel.

Crown Closures Europe werd beloond voor haar werk met Gardenau voor de jamproducten van Tenczynek (zie foto). Chris Honfray, directeur Crown Europe: 'We zijn vereerd dat onze werkzaamheden worden beloond met vijf Best in Metal Awards. Dit laat zien hoe een creatief verpakkingsontwerp een merk kan ondersteunen en een krachtig platform kan bieden om te differentiëren met je producten.'

De Metal Packaging Manufacturers Association organiseert de Metal Awards ieder jaar.

www.crowncork.com

Reacties

Reactie toevoegen