Josephine Coombe, managing director Nulogy, gekozen als nieuw ECPA-bestuurslid

Coombe gekozen als nieuw ECPA-bestuurslid

Josephine Coombe, managing director van Nulogy in Europa, is benoemd tot lid van het bestuur van de European Co-Packers Association (ECPA). Deze stap is het gevolg van de toenemende vraag naar contract verpakking en contract productieservices van merken in heel Europa, aldus ECPA.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Coombe treedt toe tot de vier bestaande bestuursleden van de vereniging. Met meer dan 20 jaar ervaring in het Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en retail merken in Noord-Amerika en Europa, is zij een professional die zich focust op de digitale transformatie van leveringsketens wereldwijd.

‘Voor externe toeleveringsketens is 2020 een jaar van aanzienlijke dreunen en onrust geweest en het ondersteunen van leden met hoe om te gaan met de dagelijkse verstoringen van hun activiteiten, is de sleutel’, meent Coombe.

ECPA webinar

Als onderdeel van deze ondersteuning zal Coombe op 13 oktober deelnemen aan een webinar - getiteld Managing Volatility Through Digitalisation - georganiseerd door ECPA. De paneldiscussie zal zich richten op wat FMCG-merken verwachten in het nieuwe normaal en hoe digitalisering kan fungeren als een instrument voor het ontwikkelen van veerkracht en het versnellen van samenwerking in de externe supply chain.

ECPA organiseert 13 oktober een webinar met Josephine Coombe als deelnemer

Over Nulogy

Nulogy levert softwareoplossingen voor FMCG-gerichte leveranciers van contractproductie en -verpakkingsleveranciers en hun merkklanten. Met het cloudgebaseerde Agile Customization Platform van het bedrijf kunnen consumentenmerken reageren op een volatiele retail- en consumentenomgeving en tegelijkertijd afval en kosten verminderen.

Tags: 

Reacties

Reactie toevoegen