Compleet codeersysteem van Videojet

Videojet Technologies bracht onlangs een nieuwe grootkarakter inkjetprinter op de markt, de Unicom II. Dit is een compleet, all-in codeersysteem, dat betrouwbaar en economisch één à twee regels codeert op secundaire verpakkingen zoals dozen en zakken, zo meldt Videojet.

Voorgeladen talen en karakters verhogen de flexibiliteit en de efficiency van de operator, zodat ze eenvoudig van taal en type karakter kunnen switchen en dit direct op de interface kunnen zien. De printer is gebruik- en onderhoudsvriendelijk en codeert tot 60 meter per minuut, met een standaard printhoogte van 25 mm, aldus de onderneming.

De Unicorn II codeert niet alleen houdbaarheidsdata, maar print ook productinformatie die noodzakelijk is voor voorraadbeheer en kwaliteitscontrole. De printer kan productnamen, identificatienummers, automatische producttellers en op de minuut nauwkeurige tijdcoderingen afdrukken. De plug and play installatie zorgt ervoor dat men binnen een aantal minuten operationeel is, aldus Videojet.
Met de gebruiksvriendelijke interface kunnen snel en eenvoudig productcodes worden toegevoegd of gewijzigd. De Unicorn II heeft ook de beschikking over klokfuncties, producttellers en een automatische datumaanpassing.

www.videojet.nl

Reacties

Reactie toevoegen