CO-OP en RPC duiken ook Italiaanse keuken in

In navolging van het succes van de herlancering van de koude, verse soepen verpakt in de zogeheten Thor Pot, breidde The Co-operative Group onlangs het assortiment uit met koude, verse pastasauzen.

 

De pastasauzen worden, net als de soepen, speciaal voor The Co-op geproduceerd door Pasta Reale Ltd. De recepten van de soepen en sauzen zijn vet- en zoutarmer dan voorheen, Co-op wilde dit bekend maken door de verpakkingen en labels een nieuwe uitstraling te geven.

 

Drie criteria waren belangrijk bij de keuze voor de Thor Pot: duidelijke overeenkomsten tussen de verpakkingen van de soepen en sauzen, de service- en leveringskwaliteit van RPC Blackburn en de vergrootte flexibiliteit door post-mould labeling. ムHet - succesvolle -gebruik van post-mould labels bij de soepen stelt ons in staat om promotieacties snel en effectief te lanceren.メ

Na getuige te zijn geweest van de vele voordelen die de Thor Pot bood aan de range soepen, waren we blij dat we de Thor Pot ook konden gebruiken voor de pastasauzenメ, voegt Sarah Lewis, productmanager Chilled Ready Meals bij Co-operative, eraan toe.

www.rpc-blackburn.co.uk

www.co-operative.coop

Reacties

Reactie toevoegen