Bobst presenteert nieuwe coatingtechnologieën

Bobst Italia organiseert 25 & 26 juli een tweedaags coating evenement met seminars en demo’s van twee Bobst CO 8000-coatinglijnen. Het betreft een machine voor siliconencoating voor release liners en een machine voor barrièrefilmtoepassingen.

Het event vindt plaats op de Bobst-locatie in San Giorgio Monferrato, Italië. Daar zal het bedrijf de mogelijkheden tonen van de twee Bobst CO 8000-coatinglijnen die momenteel in de fabriek staan, wachtend voor verzending naar de nieuwe eigenaren.
‘Bobst investeert fors in de ontwikkeling van innovatieve coatingtechnologieën voor veranderende marktbehoeften’, zegt Detlef Merklinger, hoofd van de productlijncoating. ‘We ontwikkelen voor verschillende segmenten van de wereldwijde coatingmarkt.’

Vijf rollen
De CO 8000 siliconen liner machine bevat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van siliconencoating, waaronder de innovatieve vijf-rollen coatingtechnologie van Bobst, type trolley. De eenheid heeft een ontwerpsnelheid van 1000 m/min. Voor de barrièrefilmtoepassing heeft Bobst een innovatieve drukkamer ontwikkeld.
www.bobst.com

Reacties

Reactie toevoegen