Bark doseersysteem boekt internationaal succes

Het Bark doseersysteem wint inmiddels ook buiten de eigen grenzen aan interesse. Sinds medio 2013 heeft Cambrian Containers in Newtown, Powys (UK) het product in haar assortiment opgenomen onder de naam Revolve Dosing System. Inmiddels zijn de eerste  verkoopresultaten bekend en volgens Bark kan geconstateerd worden dat ook de Engelse markt het nieuwe doseersysteem goed en met enthousiasme ontvangt.

Europa
Ten aanzien van de Franse markt hebben de eerste geïnteresseerde klanten zich aangediend. Daarom werkt Bark inmiddels samen met twee flessenproducenten die zelf lokaal doseerflessen gaan produceren en daarbij gebruik maken van het door Bark ontwikkelde doseersysteem.
Vanuit Duitsland toont een producent van Home and Garden producten interesse. Deze producent heeft besloten vanaf 2015 een aantal producten in de markt te zetten met het Bark doseersysteem.  
Rechts staat een 1 liter fles die gemaakt is voor een private label klant in Zwitserland, bestemd voor een geconcentreerd wasmiddel.

Australië en Azië
Op de foto’s is onder andere links zichtbaar een 1 liter handgreep fles exclusief gemaakt voor een Libanese producent van reinigingsmiddelen die haar producten afzet in het Midden-Oosten.
In het midden is afgebeeld een standaard doseerfles voor Filtagreen International dat momenteel de fles inzet voor haar portfolio Efficiamax. Filtagreen heeft haar hoofdzetel in Jakarta, Indonesië en gaat het doseersysteem van Bark inzetten ter vervanging van de huidige knijpfles. Inmiddels wordt er gewerkt aan een nieuw design dat exclusief voor Filtagreen wordt gemaakt.

Voor een bedrijf met hoofdzetel in Australië worden er voorbereidingen getroffen om in 2015 de huidige knijpfles te vervangen voor het Bark doseersysteem.

www.bark-innovations.com

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen