Antilope breidt uit

Antilope Printing, gevestigd in de buurt van de Lierse ring, plant een forse uitbreiding van de bedrijfsruimte. Die uitbreiding moet de sterke groei van de offsetdrukkerij en de afdeling kartonnage in goede banen leiden.

Uit het persbericht
Voor de uitbreiding wordt een vrijgekomen aanpalend gebouw van 7000 m² in gebruik genomen. Anderzijds komt er ruimte vrij in de huidige Antilope-gebouwen, ruimte die te koop of te huur wordt aangeboden. De operatie kadert in een plan om de product- en verkeersstromen op de bedrijfsterreinen, alsook het organisatiemodel en de administratie, te optimaliseren.

Masterplan
Om de groeidoelstelling van de groep waar te maken, heeft Antilope een masterplan opgesteld. Het plan is een alomvattend antwoord op de vraag naar een verbeterd organisatiemodel, procesoptimalisatie en -flows, efficiëntere projectteamwerking, centralisatie van diensten, opslag- en archiveringsruimtes, meer logistieke mogelijkheden, enz. Tevens creëert het plan de mogelijkheid om het wagen- en vrachtverkeer doorheen de site te optimaliseren. De plannen ontstonden reeds tijdens de voorbije economische dip, omdat Antilope als entrepreneurial en innoverend bedrijf altijd minstens enkele jaren vooruitkijkt.

Bron: 
Antilope Printing

Reacties

Reactie toevoegen