Altrif Label breidt mogelijkheden verder uit

Altrif Label heeft een nieuwe drukpers aangeschaft voor meerlaagse etiketten. Met deze uitbreiding kan de etikettendrukker onder meer duo-labels, trio of quatro etiketten produceren.

‘Wij hebben altijd al een divers machinepark gehad om zo goed mogelijk op de behoefte van de klant in te kunnen spelen’, zegt Bart Frèrejean van Altrif Label. ‘In de markt staan wij bekend als dé specialist in de complexere constructies. Vaak komt een klant of collega met een probleem of een idee naar ons en komen wij met een passende oplossing. Met de aanschaf van deze nieuwe drukpers breiden wij onze mogelijkheden nog verder uit. Hiermee zijn onder meer dry-peel etiketten, trio labels, peel & reseal etiketten, booklet etiketten en meerlaagse coupon etiketten te produceren.
‘Een van de redenen voor de aanschaf van deze pers is de mogelijkheid om een meerlaags etiket te kunnen maken van verschillende materialen. Bijvoorbeeld een combinatie van een PE en PP materiaal is nu mogelijk. Met deze pers, die echt bedoeld is voor de specialiteiten, zijn de mogelijkheden ongekend. Eveneens heeft de nieuwe pers een breed kleurenbereik.’

www.altrif.nl

Reacties

Reactie toevoegen