All4Pack Paris 2020 op stoom

De verpakkingsvakbeurs All4Pack Paris wordt volgend jaar in Parijs gehouden van 23 t/m 26 november 2020. De inschrijvingen zijn in volle gang, meldt de beursorganisatie. ‘Op dit moment is reeds 70% van de beurs volgeboekt.’

Zoals iedere twee jaar is de All4Pack Paris een ‘global marketplace for packaging, processing, printing & handling’. Innovatie staat centraal op de beurs; de All4Pack Innovation Awards maken sinds dit jaar deel uit van de World Packaging Organisation’s WorldStar Packaging Awards.
De ALL4Pack Paris trekt elke twee jaar ongeveer 80.000 bezoekers waarvan 35% internationaal, waarbij speciaal de aanwezigheid van Afrikaanse bezoekers opvalt (bijna een kwart van het internationale bezoek). De All4Pack Paris is dan ook een springplank om de business naar dit continent te ontwikkelen, maar uiteraard ook met name naar de Europese landen (2/3 van het internationale bezoek).

Nederlandse deelname

In 2018 namen de volgende exposanten uit Nederland deel aan de All4Pack Paris: AFP, Ambaflex, Apollo, AV Flexologic, Blueprint, Carré Karton, Codian, CSI, Delba Special Carbide, Dero, ENR, Extrufood, Hoppmann, Jonge Poerink, Legro, Mijlpaal Producten, Newlong, Niverplast, Pet Power, PMB, Premier Tech, Quimarox, Simco en Xeikon.
Ook de NVC was op de All4Pack Paris aanwezig met de presentatie van de Gouden Noot winnaars. Nederland is daarmee het 7e vertegenwoordigde land op de All4Pack Paris.

Networking

De All4Pack Paris 2020 zal meer dan ook in het teken staan van kwaliteit en networking. De beursorganisatie stelt alles in het werk om exposanten en bezoekers op een aangename locatie bij elkaar te brengen. Doordat zoveel exposanten zijn ingeschreven is er nu al goed zicht op de plattegronden. Meer info over stands is te krijgen bij Promosalons Nederland, de Nederlandse agent van de beurs. (Anne Marie van Schaik, T. 020 4620023, amvanschaik@promosalons.com )

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen