All4Pack 2020 in Parijs verzet naar 2022

All4Pack 2020 in Parijs verzet naar 2022

De Franse verpakkingsbeurs All4Pack in Parijs die van 23 tot en met 26 november op de beursagenda staat, wordt vanwege Covid-19 verzet naar november 2022.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Om een dergelijk internationaal evenement in een periode van de pandemie te kunnen houden, had de organisatie een aanzienlijk aantal initiatieven gepland om de individuele en collectieve veiligheid te garanderen.

All4Pack in Parijs verzet naar november 2022

Nieuwe datum All4Pack

Gezien de huidige ontwikkeling van de coronacrisis en de gevolgen daarvan, en gezien het feit dat veel bedrijven zijn begonnen met de herinvoering van reisbeperkingen, is besloten om het verpakkingsevenement te verplaatsen naar november 2022.

‘Trouw blijven aan onze missie, is het onze bedoeling om in contact te blijven met het beroeps- en bedrijfsherstel en de transformatie van verpakkings- en intralogistieke marktspelers te ondersteunen. Bij elke editie ontcijferen we de markt en de trends in de verpakkingssector. We hebben onszelf gedurende de 70 jaar van het bestaan van de beurs voortdurend opnieuw uitgevonden. In deze uitzonderlijke tijden is behendigheid essentieel. We houden ons graag aan onze belofte om het economisch herstel in de industrie te ondersteunen. Daarom zullen we vanaf november 2020 nieuwe bijeenkomsten en evenementen aanbieden, gebaseerd op de grote uitdagingen van de huidige en toekomstige regelgeving, trends en innovaties die de toekomst van de verpakkingsindustrie vormgeven’, legt Olivia Milan, directeur van All4Pack Paris, uit.

Tags: 
Artikel delen