Directeur Johan Kranenbroek en Ton van der Ham (Customer Service) mochten tijdens de uitreiking de Flexo Awards in ontvangst nemen.

5 EFTA awards voor Oerlemans Plastics

Op donderdag 7 november presenteerde de brancheorganisatie EFTA haar tweejaarlijkse uitreiking van de Benelux Awards in het plaatselijke Hilton hotel. Tijdens dit evenement werden kwalitatieve producties uit de flexografische industrie getoetst.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

In aflopende volgorde ontvingen de beste inzendingen qua drukwerk waardering met Gouden, Zilveren, Bronzen Awards en Eervolle vermeldingen. Oerlemans Plastics in Giessen haalde het podium in vijf van de vijftien categorieën: twee gouden, één zilveren, één bronzen Award en een eervolle vermelding, informeert het bedrijf.

Directeur Johan Kranenbroek is verrast en trots: ‘In deze branche hebben we te maken met 126 inzendingen. Om dan na de finale huiswaarts te keren met vijf Awards, daar word je stil van.’

De volgende producten werden erkend met een Award:

  • Goud voor de Jack’s Farm diepvrieszak van Beltaste in de categorie flexoprint op folie smal.
  • Goud voor de Versele-Laga schelpenzand zak in de categorie flexoprint op folie gelamineerd.
  • Zilver voor de Bellandris potgrondzak in de categorie flexoprint op folie breed.
  • Brons voor de Jumbo diepvrieszak Mexicaanse groente in de categorie flexoprint op folie smal.
  • En tot slot een eervolle vermelding voor de America Today verzendverpakking in de categorie flexodruk op folie, vanwege het behaalde drukresultaat bij het inzetten van enkel zwart en lak als drukkleuren.

 

Reacties

Reactie toevoegen