DS Smith: Red Bull Event Car display wint WorldStar Packaging Award 2020

3 WorldStar Packaging Awards voor DS Smith

DS Smith mag binnenkort drie Worldstar Packaging Awards 2020 in ontvangst nemen voor drie van haar innovatieve verpakkingsoplossingen.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

De WorldStar Awards is een evenement van de World Packaging Organisation (WPO) en is een belangrijke internationale prijs in verpakkingen. De bindende voorwaarde om toegang te krijgen tot deze wedstrijd is dat ontwerpen eerst een nationale prijs moeten hebben gewonnen. Dus ook winnaars van de NL Packaging Awards kunnen worden aangemeld voor deze verpakkingswedstrijd.

​Winnende verpakkingsoplossingen DS Smith

De producten van DS Smith die worden erkend met een WorldStar Award zijn de Tuorekartano Oy-koelkastdoos voor aardappelen, de Food Travel-display van Maggi en de Red Bull Event-auto.

De aardappelkoelkastdoos is een alternatief voor plastic aardappelzakken. Verantwoordelijk voor het ontwerp is het Finse team van DS Smith in samenwerking met klant Tuorekartano. De aardappelen zitten in een recyclebare doos van golfkarton die in de koelkast kan worden geplaatst. De doos is voorzien van ventilatieopeningen en beschermt de aardappelen tegen licht om de productkwaliteit te behouden.

De tweede en derde prijs zijn uitgewerkt door de Duitse verpakkingsontwikkelaars van DS Smith. Het Food Travel-display van Maggi is ontwikkeld in de vorm van gestapelde koffers om kant-en-klaar-maaltijden te lanceren. De Red Bull-evenementenauto is een 3D-display van golfkarton om de producten van het merk te promoten. De point-of-sale presentatie kan volgens DS Smith door een persoon worden opgezet.

Uitreiking WorldStar Awards 2020

De WorldStar Packaging Awards 2020 worden op vrijdag 8 mei tijdens interpack in Düsseldorf uitgereikt op het award-galadiner.

Reacties

Reactie toevoegen