‘Fantasieverpakking’ McDonalds maakt veel los

McDonald Nieuw-Zeeland plaatste afgelopen weekend op Facebook de hier afgebeelde foto, met slechts als bijschrijft ‘McGenius?’

Het plaatje maakt veel reacties los op internet en zelfs de toonaangevende Huffington Post besteedde er een artikel aan. De verpakking is ontwikkeld om geplaatst te worden op een drankbeker. De verpakkingsconstructie biedt aan de onderzijde plaats aan een ‘burger’, heeft een rietje geklemd aan de zijkant en in een gleuf aan de bovenzijde is er plaats voor sachets met saus. Op het moment van eten wordt het bovenste deel opengeklapt en blijkt dat daar de frites en eventueel andere producten zijn verpakt. Leuk allemaal, maar McDonalds heeft al aangegeven niet van plan te zijn deze verpakking daadwerkelijk te gaan introduceren. Dan rest de vraag waarom McDonalds deze foto heeft vrijgegeven. Er is een verpakking ontwikkeld, waaraan duidelijk tijd en geld is besteed, en de foto is online gezet. De marketeers van McDonalds zullen er ongetwijfeld een bedoeling mee hebben en wellicht afhankelijk van reacties op deze verpakking verder gaan met de ontwikkeling.

McDonalds Meal Holder discussed on the internet

McDonalds New Zealand has published a picture on Facebook witgh the caption 'McGenius?'

It even attracted attention of the press, but McDonalds told press that this package will not be introduced in its restaurants.

Read the article in the Huffington Post

http://www.huffingtonpost.com/burgerbusiness/mcdonalds-meal-holder-fro_b...

Reacties

Reactie toevoegen