‘Druk ‘m Drop’

Handelsonderneming Blockland brengt tijdens de Empack in Den Bosch op 7 en 8 april haar EasyLock van Promens onder de aandacht met de actie 'Druk 'm Drop'.

De EasyLock is een gepatenteerd product, met de eigenschap dat de deksel op twee manieren vastgezet kan worden. De verzegelbare schroefdeksel wordt er eenvoudig opgedrukt. En na het verwijderen van de garantiering is de pot als normale schroefpot te gebruiken door de eindgebruiker. Daarnaast heeft de EasyLock een lucht- en lekdichte afsluiting.
De EasyLock is verkrijgbaar in tien beschikbare inhoudsmaten van 30 ml tot 1250 ml, met drie mogelijke diameters. Het deksel past op die manier op meerdere potten. Tijdens de EmPack kunnen bezoekers meedingen naar een leuke prijs met de actie 'Druk 'm drop'. Een enorme pot gevuld met drop zal een prominente plaats innemen bij de stand van Blockland (K1502). Bezoekers van de stand krijgen de mogelijkheid te raden hoeveel drop er in de pot zit. Wanneer zij binnen een juiste range zitten, ontvangen ze in ieder geval een mooie EasyLock pot gevuld met drop. Daarnaast dingen ze mee naar de hoofdprijs; een culinair weekend weg voor twee personen.

http://www.blockland.nl/

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen