‘Bunzl Inspires’ voor foodretail en food industry

Donderdag 7 april  organiseert Bunzl voor de tweede maal een in-house-event. Onder het motto ‘Bunzl Inspires’ laten tientallen verpakkingspartners innovaties zien en brengen topsprekers u op de hoogte van de nieuwste foodtrends.

Het evenement begint om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur. ‘Bunzl Inspires’wordt gehouden op de locatie Delta 2 in Arnhem. ‘Ik kom altijd weer terug met nieuwe ideeën”, zegt Casper Heine, Super de Boer-ondernemer.

Voor degenen die zich op te hoogte willen houden van nieuwe ontwikkelingen, is het evenement ‘Bunzl Inspires’bij uitstek geschikt om zich op een plezierige wijze te laten informeren.’Typerend is de gemoedelijke en open sfeer waarin je elkaar kunt ontmoeten”, vertelt marketingmanager Mariska Zweden.

“Er zijn uiteenlopende innovaties te zien die direct toepasbaar zijn voor foodretailers. Zo vindt de supermarktondernemer er een nieuwe  manier waarop op de winkelvloer ‘boodschappentassen’ beter gepresenteerd kunnen worden. Tevens vindt er een demonstratie plaats van de Torus Pak-tray, winnaar van de Food Hospitality innovatieprijs 2010. Met deze schaal blijft de presentatie van een kant-en-klaar maaltijd optimaal van schaal tot bord. Tenslotte worden bezoekers op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in het assortiment ‘Bewust Bunzl’”.

Bezoekers kunnen de stands bezoeken en lezingen bijwonen. Ook dat maakt ‘Bunzl Inspires’zo bijzonder.


Het lezingenprogramma ziet er als volgt uit:

13.30 uur-14.00 uur : Marcel Verhaaf, Sustainable packaging design, preconditional,                                          beneficial or tempting;

15.00 uur-15.30 uur: Marjan Ippel, Trends in Food;

16.30 uur-17.00 uur: Jes Laursen, Oplossingen voor consumentendromen;

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden via de website www.bunzl.nl

Of bel met (026)-3843838


Reacties

Reactie toevoegen