Maak kennis met de juryleden:
Art Frickus (voorzitter Non Food Verpakkingen)
Art Frickus is oprichter en eigenaar van Conspicuous, gespecialiseerd in shopper marketing, shopper insights en category management. Met ruim 30 jaar ervaring bij internationale bedrijven zoals AB-InBev, Nestlé Purina en British American Tobacco wordt Art erkend als een expert op het gebied van trade en shopper marketing.
Frank Nas (voorzitter Food Vers)
Frank Nas is een ervaren strateeg en branding-specialist met een sterke visie op merkontwikkeling en designinnovatie. Als professional bij Design Bridge legt hij zich toe op strategische branding, merkportfolio-management en complexe designprojecten voor lokale en internationale FMCG-merken.
Rik Keessen
Rik Keessen is Brand Tailor bij Mountain Design in Den Haag met ongeveer 30 jaar ervaring in strategieontwikkeling, merkidentiteiten en verpakkingsdesign. Hij heeft gewerkt aan zowel klant-, bureau- als consultancyzijde en heeft een scherpe blik voor sterke merkstrategieën en creatieve verpakkingsoplossingen.
Siebelien Defesche
Siebelien Defesche is een allround marketing professional met meer dan 25 jaar (inter)nationale ervaring in retail, FMCG en marketingtechnologie. Zij werkt als zelfstandige consultant en interim-manager en heeft een scherp oog voor marketingstrategie en packaging design. Haar brede ervaring en resultaatgerichte aanpak versterken haar oordeel als jurylid.
Paulien Olislaegers
Paulien Olislaegers is grafisch ontwerper en eigenaar van Toet Ontwerp. Zij is Packaging Professional I (NVC) en werkt voor diverse grote merken aan opvallende en doeltreffende verpakkingsdesigns. Paulien combineert een praktische, no-nonsense aanpak met perfectionisme en gedrevenheid om telkens tot het beste resultaat te komen.
Deze deskundige jury zal de inzendingen beoordelen vanuit verschillende perspectieven en disciplines, gericht op onder meer onderscheidend vermogen, merkconsistentie en ontwerpkwaliteit.

V.l.r. Paulien Olislaegers, Art Frickus, Frank Nas, Siebelien Defesche en Rik Keessen.
