Evenementen |
VerpakkingsManagement |
januari 25, 2021
De Italiaanse machinebouwer CAMA organiseert 28 januari van 16.00 tot 16.45 uur een round table event waarin de uitdagingen van de koffie-industrie van boon tot kopje worden besproken.
Koffiebranders, -verwerkers en leveranciers moeten innoveren om de eisen van de wereldwijde koffiemarkt voor te blijven. De Cama Group zegt dat smaken, serveerconcepten, verpakkingsstijlen en promoties regelmatig veranderen, maar de kapitaalgoederen niet. Koffiebedrijven hebben productie- en verpakkingstechnologie nodig die flexibiliteit bieden terwijl de uptime maximaal blijft.
Agenda CAMA webinar
Het webinar bestaat uit:
Een overzicht van de ;koffiemarkt met onder meer de financiële gegevens, volume, groei en geografie van opkomende markten en marktevolutie.
De huidige stand van zaken. Hoe groot is de marktvraag, wat zijn de uitdagingen voor brand owners en ;private label.
Wat zijn de voorspellingen voor de komende 12 maanden: marktontwikkeling, op opkomende markten, industrie 4.0 en lijnflexibiliteit.
Trends in eindverpakken: belangrijke trends en technologische eisen en onbenutte mogelijkheden (machinecapaciteiten) in termen van verpakkingsformaten / ideeën die nog moeten worden benut door producenten.
Afronding en discussie: Q&A
Het webinar staat onder leiding van Mark Fletcher van Technical Lucidity. Hij zal het panel modereren dat bestaat uit Alessandro Rocca (Sales Engineering Director van Cama Group) en Marco Zennaro, (Assistant Managing Editor van Coffee Trend). Gastsprekers zijn onder meer Marco Ciaramelli (Chief Executive Officer van Beyers Koffie), Andy Fawkes (Managing Director van Masteroast Coffee) en Mark Modenbach (VP Manufacturing bij Pod Pack International).