Interpack 2021 geannuleerd

Interpack 2021 geannuleerd

Messe Dusseldorf heeft de Interpack beurs, die van 25 februari t/m 3 maart 2021 in Dusseldorf zou plaatsvinden, vanwege de coronapandemie geannuleerd.

‘De onzekerheid bij bedrijven door hoge infectieaantallen bleek te groot’, aldus de beursorganisatie. In overeenstemming met haar partners in verenigingen en de industrie, en met de beursadviescommissie heeft Messe Düsseldorf besloten om interpack 2021, die al een keer was verzet van mei 2020, te annuleren vanwege de beperkingen in verband met de Covid -19 pandemie.
De beursorganisatie heeft tevens de grafische vakbeurs Drupa geannuleerd.

Feedback

‘De feedback van onze exposanten heeft aangetoond dat de onzekerheid te groot is en dat we dus geen interpack-evenement kunnen organiseren’, legt Wolfram N. Diener, CEO van Messe Düsseldorf uit. ‘Op 25 november besloten de Bondsregering en de Duitse deelstaten om in Duitsland strengere maatregelen te nemen en deze maatregelen mogelijk zelfs uit te breiden tot het nieuwe jaar. Dit geeft helaas geen aanleiding tot hoop dat de situatie de komende maanden aanzienlijk zal verbeteren. Dit heeft gevolgen voor alle evenementen van de Messe Düsseldorf in het eerste kwartaal. We concentreren ons nu op de volgende editie van interpack, die volgens plan in mei 2023 zal plaatsvinden.’

 

Drupa 2021 wordt ‘virtual.drupa’

Na nauw overleg met exposanten en partners wordt ook de 2021-editie van drupa, 's werelds toonaangevende vakbeurs voor printtechnologieën, geannuleerd vanwege de impact van de coronavirus-pandemie. Het volgende evenement vindt plaats zoals gepland van 28 mei tot 7 juni 2024. Om het momentum tot die tijd vast te houden, houden de organisatoren een vierdaags digitaal evenement met de titel 'virtual.drupa', dat plaatsvindt van 20 tot 23 april 2021, gedurende het tijdsbestek waarop drupa oorspronkelijk was gepland.

Reacties

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws