Domino inspectiesystemen

Domino verwerft vision-inspectie bedrijf

Domino Printing Sciences heeft Lake Image Systems overgenomen, een producent van op vision gebaseerde inspectiesystemen voor kwaliteitscontrole en gegevensverificatie. ‘Deze overname levert ons oplossingen waarmee klanten productielijnen kunnen creëren met grotere intelligentie en productnauwkeurigheid’, aldus Domino.

‘Intelligente inspectie en validatie systemen worden steeds belangrijker voor onze internationale klanten’, meldt Domino. ‘Zowel binnen digitaal printen als in codeer- en markeertoepassingen. Het productassortiment van Lake Image Systems omvat high-tech camera’s, lichtapparatuur en software voor beeldgegevensbeheer, die samen geavanceerde, intelligente vision-systemen vormen voor kwaliteitscontrole en gegevensverificatie.

Vision-systemen

‘Door vision-systemen in bestaande productieprocessen te integreren, kunnen klanten onder andere profiteren van real-time monitoring van printdoorvoer, waardoor problemen met printkwaliteit en nauwkeurigheid van data kunnen worden geïdentificeerd en verholpen zodra ze zich voordoen.’

Samenwerking

Voor de overname werkten Domino en Lake Image Systems meer dan 20 jaar samen aan projecten om vision-oplossingen te leveren voor gegevensverificatie aan Domino's commerciële en digitale drukklanten.
Lake Image Systems is een vertrouwde naam op het gebied van vision inspectie met jarenlange ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van intelligente camerasystemen voor commerciële drukkerij-, label-, verpakkings- en postbedrijven.

 

Reacties

Reactie toevoegen