Pollard whiskey box

Whiskey box toont koninklijke afkomst

Een opvallend luxe Royal Salute verpakking gemaakt door Pollard Boxes onderstreept het belang van het nieuwste  product van ‘King of Whiskey’. Een box met linnen en goudfolie onderstreept het premium karakter van een merk met geschiedenis.

De nieuwe Treasured Blend is de eerste 25 jaar oude whiskey in het Royal Salute-portfolio. Gemaakt door master blender Sandy Hyslop en een whiskey verpakking die is geïnspireerd op de kroonjuwelen van Engeland.A
Het merk Royal Salute werd voor het eerst gecreëerd als een geschenk voor de kroning van koningin Elizabeth II in 1953 en is sindsdien de officiële partner van alle ceremoniële koninklijke saluutschoten afgevuurd op de Tower of London.
De belangrijkste vereiste voor de whiskey verpakking was om de luxe en het premium karakter van de nieuwe whisky over te brengen, een hoge schap impact garanderen en ook een bijzondere openingservaring voor de consument te bieden.

Boeklinnen

De doos is vervaardigd van vouwkarton met speciaal boeklinnen gecombineerd met ingewikkelde fijne goudfoliepatronen en overal teksten in gouddruk. Het speciale ontwerp met de ‘dubbele deur’ bevat twee zeer gedetailleerde gemetalliseerde labels aan de voorkant en opent vervolgens om een ​​ panoramische illustratie te onthullen van Royal Salute-medewerker en beeldend kunstenaar Kristjana S. Williams. Het ontwerp bevat dieren van de Royal Menagerie die een kroningsfeest bijwonen, omringd door de kostbare Royal Regalia in de Tower of London.

Snel verpakt

De doos bevat ook de unieke FOTL-technologie (Front Opening, Top Loading) van Pollard Boxes. Dit zorgt voor een sneller en efficiënter verpakkingsproces doordat de fles in de doos kan worden geplaatst terwijl deze in een omdoos van zes blijft voor verdere levering. Het deksel wordt vervolgens op zijn plaats vergrendeld, waardoor de doos vanaf de voorkant kan worden geopend. Vacuümvormen in het deksel en de bodem houden de fles stevig op zijn plaats in de distributieketen.

 

www.pollardboxes.co.uk

Reacties

Reactie toevoegen