Qipack

QIPACK is een innovatief bedrijf, dat in-lijn sealinspectie- en lektest-apparatuur produceert. Wij controleren de kwaliteit van elke seal van elke verpakking, direct op de lijn, gedurende de productie.

INFRA-ROOD TECHNOLOGIE & GESPECIALISEERDE SOFTWARE
De apparatuur is gebaseerd op infra-rood technologie en gebruikt gespecialiseerde software. Een volledige Tracking & Tracing van elke geproduceerde verpakking en een OEE-manager voor de productielijn zijn optioneel beschikbaar.

VERPAKKINGSKWALITEIT INSPECTIE
Ons systeem is in staat om elke warmte seal van elke individueel geproduceerde verpakking op vrijwel elk type machine in-lijn te controleren. Van alle seals wordt elke afwijking duidelijk weergegeven zoals product in de seal, plooien in de folie, sealdruk verschillen, folie afwijkingen en vervuiling van de sealbalken.

VERPAKKINGSPROCES OPTIMALISERING
Het inspectie systeem werkt stand-alone en heeft geen invloed op het productieproces of de productiecapaciteit. Er is geen beperking in foliesoort of gebruikte bedrukking, dit inclusief alu-bevattende laminaten. Een demonstratie kan eenvoudig gegeven worden zonder enig productieverlies.

QIPACK BVBA
+31 6 25 00 61 13
info@qipack.com

Regio: 
West-Europa
Contactgegevens: 
Milsestraat 101b 3053 Leuven (Haasrode), BELGIUM
+31 6 25 00 61 13