ESPERA

Opgericht in 1924 ontwikkelt en produceert ESPERA als familiebedrijf reeds meer dan 90 jaar innovatieve en hoogtechnologische oplossingen. Hierbij vooral rekening houdend met de eisen en behoeften van klanten genereert ESPERA steeds weer opnieuw de nieuwste trends in de markt.

UITPRIJZEN, ETIKETTERING EN KWALITEITSCONTROLE OP HET HOOGSTE NIVEAU

ESPERA is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van uitprijs-, etiketteer- en weegsystemen in alle sectoren van de levensmiddelenindustrie alsook voor andere industriële sectoren. Onze portfolio dekt bijna alle behoeften van de markt af en biedt hierin een brede waaier aan uitprijssystemen, kwaliteitsinspectiesystemen en software-oplossingen voor de industrie aan. Met haar productoplossingen voor levensmiddelen en voeding bestrijkt ESPERA alle sectoren van de voedingsindustrie – vlees, gevogelte en vis tot zuivelproducten, groenten en fruit. Wat prestaties betreft, zijn de oplossingen steeds modulair en flexibel. Bovendien zijn ze ontworpen voor een vlotte automatisering en eenvoudige netwerkverbinding.

Onze klanten plukken mee de vruchten van onze proces- en systeemkennis alsook van onze wereldwijde ondersteuning, advies en service.