Boix Europe BV

Boix Europe is de Europese leverancier van Boix dozenopzetmachines en marktleider in het verlijmen en vouwen van massief- en golfkartonnen dozen (trays).

De passie van Boix Europe is het vormen en verlijmen van sterke verpakkingen, die losse producten of kleinverpakkingen bij elkaar houden en ‘retail ready’ in het schap van de supermarkt kunnen worden gepresenteerd. Met onderhoud en service vanuit ons kantoor in Eerbeek ondersteunen wij onze Europese klanten om het proces van machinaal opzetten zo optimaal mogelijk uit te voeren. Wij zijn er trots op dat onze verpakkingsmachines, trays en dozen inmiddels dé standaard zijn voor het verpakken van o.a. groente, fruit, voorverpakt brood, snacks, aardappelproducten en vleesproducten.

De juiste verpakkingsoplossing

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partner voor het efficiënt opzetten van dozen en trays? Dan bent u bij Boix Europe aan het juiste adres. Graag denken wij proactief met u mee voor een duurzame en efficiënte verpakkingsoplossing, die optimale bescherming biedt aan uw producten.

24/7 Service en support

Boix staat voor hoge kwaliteitsstandaarden en een uitstekend serviceniveau. Boix Europe heeft een eigen Nederlandse klantenservice, die 24/7 deskundige ondersteuning biedt in heel Europa. Elke verkochte machine wordt door één van onze eigen ervaren servicemonteurs geïnstalleerd. Bovendien krijgen uw medewerkers een persoonlijke training in het bedienen van de machine.

Regio: 
Nederland
West-Europa
Contactgegevens: 
Boix Europe B.V. Loubergweg 6 6961 EK Eerbeek Nederland
+31(0)313 670 460
Fax: 
+31(0)313 670 461

Foto's

Video's