Smurfit Kappa komt met 'stay safe' producten

Smurfit Kappa komt met 'stay safe' producten

Smurfit Kappa ontwikkelde producten voor de 1,5 metersamenleving. Stay Safe is het devies tijdens de pandemie. Bedrijven, winkels, zorginstellingen  en horeca moeten hun hun activiteiten coronaproof inrichten. 

Smurfit Kappa Benelux heeft een portfolio van producten ontwikkeld die zijn ontworpen om bedrijven, zorginstellingen en winkels te helpen hun activiteiten te hervatten in overeenstemming met de veiligheidsrichtlijnen. Het 'Stay Safe' productportfolio omvat desinfectiezuilen, hygiënische eenmalige prullenbakken, informatietotems en scheidingswanden in diverse uitvoeringen.

Scheidingswanden

De scheidingswanden zijn beschikbaar in zowel golf- als honingraatkarton en aangepast voor verschillende doeleinden. Het assortiment bevat scheidingswanden voor de kantoor- en productieomgeving die bedrukt zijn met informatie over veiligheidsmaatregelen, maar ook wanden voor de horeca. Deze zijn bedrukt met hoge resolutie beelden die passen in een horecazaak. Op die manier is het mogelijk om sfeer en veiligheid met elkaar te combineren.

Waar de scheidingswanden zijn ontworpen om 1,5 meter afstand te realiseren, zijn de andere producten meer gericht op hygiëne. Zo zijn de eenmalige hygiënische prullenbakken gemaakt voor het deponeren van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen en mondkapjes. Voor de verkoop en distributie van de eenmalige hygiënische prullenbakken in de Benelux werkt de internationale verpakkingsleider samen met verschillende distributeurs.

Prullenbakken

Bart Bouckaert, commercieel directeur bij Smurfit Kappa Cartomills, de producent van de prullenbakken, zegt hierover: "Het viel ons op dat er rondom de entree van winkels en kantoren veel afval ontstond door rondslingerende beschermingsmiddelen.

"In reactie daarop hebben wij een prullenbak ontworpen die mensen er op een vriendelijke manier op attendeert om de beschermingsmiddelen op een juiste wijze weg te gooien. Maar nog belangrijker: doordat de prullenbak met een kartonnen klep kan worden afgesloten, kan deze op een veilige en hygiënische manier worden weggegooid, zonder dat een medewerker de vuilniszak aan hoeft te raken." smurfitkappa.com Page 2 of 2

Golf- en honingraatkarton

Alle Stay Safe producten worden gemaakt van golf- en/of honingraatkarton en zijn 100% recyclebaar. Bovendien zijn alle producten, mits voldaan wordt aan minimale afname, te personaliseren met bijvoorbeeld bedrijfslogo's, -kleuren en relevante informatie.

Om het portfolio zo breed mogelijk beschikbaar te maken, heeft Smurfit Kappa de samenwerking opgezocht met verschillende verkoop- en distributiepartijen. Zo biedt Office Centre in haar winkels en op de website twee verschillende scheidingswanden aan, die ook in kleine aantallen te bestellen zijn. Voor het hele assortiment en meer informatie, klik hier

Smurfit Kappa garbage bin

Smurfit Kappa bierdivider

Smurfit Kappa desinfectiezuil

Artikel delen