Plus Pack presenteert SafeSnack on-the-go verpakkingsoplossing

Plus Pack presenteert on-the-go verpakkingen

Volgens een onderzoek van Fact.MR zal de markt voor voedsel-verpakkingsoplossingen voor snacks en kleine on-the-go maaltijden vanaf 2017-2026 groeien met 6,3%. Door Covid-19 zijn veilige en hygiënische verpakkingen nog belangrijker geworden voor de consument. Als antwoord hierop introduceert Plus Pack de foodverpakkingsoplossing SafeSnack.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

De SafeSnack trays van Plus Pack zijn voorzien van een duurzame houten vork, gemaakt van hernieuwbare materialen. De vork van FSC gecertificeerd hout wordt door een robotarm hygiënisch onder een etiket in de bodem van elke tray geplaatst. Voedselverpakkingsbedrijven die bestek bijsluiten bij on-the-go verpakkingen plaatsen dit over het algemeen direct in de verpakking bij het eten. Dit resulteert volgens het verpakkingsbedrijf in vette vingers en bestek door het voedsel en is niet hygiënisch, met name in tijden van een besmettelijk virus.

Plus Pack presenteert SafeSnack on-the-go verpakkingsoplossing

‘SafeSnack biedt consumenten gemak en hygiëne en is daarom een ideale oplossing voor het nuttigen van maaltijden onderweg’, stelt Camilla Haustrup Hermansen, director of business development bij de onderneming.

Over Plus Pack

Het Deense bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen voor voeding en maaltijden.

Reacties

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws

donderdag 13 december 2018
donderdag 21 november 2013