Meat-Tech & Tuttofood 2021

Meat-Tech en Tuttofood 2021 in Milaan

Supply chain, voedselveiligheid en duurzaamheid zijn de topics van de derde editie van Meat-Tech. Een Ipack Ima vakbeurs gewijd aan verwerkings- en verpakkingsoplossingen voor de vlees-, derivaten- en kant-en-klaar-maaltijdenindustrie.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Meat-Tech zal met Tuttofood – een internationaal B2B-evenement voor de foodsector - worden geïntegreerd. De beurs staat vanaf 17 tot 20 mei 2021 op de agenda.

Betrokkenheid organisatie Meat-Tech

In navolging van de eisen van de industrie, verstevigt Meat-Tech naar eigen zeggen haar strategie op basis van luisteren naar de behoeften van de markt. Door ontmoetingen met exposanten van de beurs vinden discussies plaats over onder andere markttrends en verwachtingen van exposanten en klanten. Door deze vorm van betrokkenheid zijn de richtlijnen voor de editie van 2021 opgesteld.

Meat-Tech & Tuttofood 2021

Strategische partners

ASSICA, ANIMA Assofoodtec en UCIMA zijn de strategische partners van de beurs. Volgens ANIMA Assofoodtec-gegevens consolideren Italiaanse technologieën en apparatuur voor voedingsmiddelenproducten in 2019 een productiewaarde van 5,2 miljard euro (+ 0,2% in vergelijking met 2018), met een export van 3,4 miljard euro.

Volgens UCIMA ziet de verpakkingsmachines-industrie een aanmerkelijk doel in de voedingssector. Met 55,9% van de omzet, die in 2019 een totaal van 8 miljard euro overschreed met exportgroei (2,3%) – bron: MECS.

De gelijktijdigheid van Meat-Tech en Tuttofood heeft eveneens een strategische betekenis. Het verenigt twee sectoren die moeten voldoen aan de verzoeken van duurzaamheid en voedselveiligheid die door de consument steeds meer wordt gezocht, stelt de organisatie.

www.assica.it/en/

www.ucima.it/uc-en/

Reacties

Reactie toevoegen