KIDV organiseert op 17 september een webcast mbt haar publicatie The State of Sustainable Packaging

KIDV organiseert online meeting na publicatie

Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) organiseert op 17 september de eerste online bijeenkomst over de The State of Sustainable Packaging publicatie.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

In The State of Sustainable Packaging geeft het Kennisinstituut een strategische kijk op de benodigde samenwerking en innovaties om intrinsiek duurzaam verpakken te bereiken. Ofwel: verpakken zonder schade aan mens en milieu. De publicatie is hier te downloaden.

KIDV organiseert webevent na publicatie The State of Sustainable Packaging

KIDV webcast

Tijdens een webcast zullen deskundigen uit binnen- en buitenland hun reactie geven op de internationale publicatie van het KIDV. Zij bekijken belangrijke dilemma’s in de internationale verpakkingssector op nieuwe concepten en innovatiestrategieën. De webcast wordt online uitgezonden en registratie is vereist, stelt de organisatie.

KIDV organiseert op 17 september een webcast mbt haar publicatie The State of Sustainable Packaging

PackForward

Het Kennisinstituut lanceert op 17 september ook het platform PackForward. Dit nieuwe podium omvat internationale samenwerkingspartners voor het delen van kennis en het deelnemen aan gezamenlijke projecten en programma’s op het gebied van duurzaam verpakken.

Reacties

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws