Hamu in de prijzen

Hamu Kiemgroenten is de gelukkige winnaar van het Viparrangement voor twee personen voor de voetbalwedstrijd Nederland-Schotland. De loterij was in het leven geroepen door Conpax Verpakkingstechniek om extra aandacht te genereren voor de Automac A55+.

 

De Automac A55+ is ��n van de snelste verpakkingsmachines voor het verpakken van producten in rekfolie. Klanten en prospects kregen in november een brief met een bakje waarin een lot zat. Hamu Kiemgroenten is gespecialiseerd in de teelt en distributie van kiemgroenten. �Wij zijn erg blij met de prijs en gaan zeker genieten van een mooie voetbalavond�, vertelt Arda van Heumen tijdens de prijsuitreiking. Conpax had voor iedereen nog een leuk aandenken meegenomen.

Conpax Verpakkingstechniek is onderdeel van Conpax Total Packaging. Naast verpakkingsmachines biedt Conpax Total Packaging haar klanten een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen (disposables, folies, kartonnage). Conpax voorziet de markt van combinaties van verpakkingsmachines, -materialen en technische service met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

www.conpax.com

Reacties

Reactie toevoegen