Gouden Noot voor FLEXA kleurentester

FLEX/design heeft met de FLEXA Creations Color Testers De Gouden Noot 2016 gewonnen, de hoofdprijs van de NVC-verpakkingswedstrijd. De winnende verpakking is volgens de jury  een consumentenverpakking gebaseerd op zowel creatief als functioneel design die een werkelijke consumentenbehoefte vervult om kleuren uit te proberen die thuis gebruikt gaan worden. De winnaar werd bekendgemaakt in het Evoluon te Eindhoven op donderdag 24 november 2016.

Zilver
De Zilveren Noot ging naar de Ecobulk HX IBC van Schütz Benelux, een gesloten verpakkingssysteem met geïntegreerd roerwerk waarmee herhaaldelijk roeren mogelijk is zonder de verpakking te hoeven openen. Tezamen met het administratieloze ophaalsysteem garandeert de HX optimale zuiverheid en veiligheid van het vulgoed doordat de risico's van contaminatie in de supply chain zijn geëlimineerd.

Brons
De Bronzen Noot was voor GreeNest, ingezonden door Huhtamaki Molded Fiber Netherlands. De GreeNest is een vernieuwende verpakking die gemaakt is van 50% natuurgrasvezel en van 50% gerecycled papiervezel. Een product dat een nieuwe dimensie geeft aan de gewenste biobased verpakking door de consumenten, supermarktketens en de overheden.
www.degoudennoot.com

https://www.flex.nl/en/case/akzonobel-mini-paint-roller/

 

 

Reacties

Reactie toevoegen