Gouden Noot finalisten gaan de boot in

In Düsseldorf zijn de voorbereidingen in volle gang om de finalisten van de 25e editie

van de Nederlandse verpakkingswedstrijd De Gouden Noot te verwelkomen. Over één jaar (op 12 mei 2011, de eerste dag van de Interpack) gaat daar een feestelijke en unieke boat-party van start op de Rijn, vlakbij de oude binnenstad. De Gouden Noot winnaar 2010 en de inzendingen van andere finalisten zijn te zien op Interpack.

De Gouden Noot jury 2010 bestaat uit eenentwintig experts uit alle aspecten van het verpakken, van recycling tot retail en van verpakkingsfabricage tot grafisch design. Juryvoorzitter is prof.dr. Onno Omta, hoogleraar Management van Innovatie aan Wageningen University and Research (WUR). De juryleden zijn veelal afkomstig van internationaal opererende ondernemingen, met een belangrijke vertegenwoordiging in de Benelux.

Met De Gouden Noot (www.degoudennoot.nl) stimuleert het NVC Nederlands Verpakkingscentrum innovaties op het gebied van verpakte producten en verpakkingen. Iedere onderneming die in de jaren 2008-2009 een verpakking op de Benelux-markt heeft geïntroduceerd, of van plan is dit te doen in 2010, kan inschrijven. Retailers, fabrikanten van verpakte producten, designbureaus of verpakkingsleveranciers: ze hebben allemaal de mogelijkheid individueel of met een ketenpartner De Gouden Noot te winnen.

De inschrijving voor De Gouden Noot 2010 sluit op 31 mei 2010. Voor meer informatie of het aanvragen van een inschrijfformulier stuurt u een e-mail aan Ger Standhardt, g.standhardt@nvc.nl of bel direct 0182-512411 (Ger Standhardt of Michaël Nieuwesteeg).  

Reacties

Reactie toevoegen