Eshuis organiseert online beurs

Op 9 juni organiseert drukkerij en verpakkingsspecialist Eshuis uit Dalfsen een online beurs om MKB-bedrijven te inspireren over ‘Kansen creëren en benutten, tijdens & na Corona’.

 

Door COVID-19 gaan veel beurzen niet door en is thuiswerken de nieuwe norm. Eshuis organiseert daarom een online beurs met diverse livestreams met sprekers en een virtuele beursstand waar accountmanagers klaar staan om vragen te beantwoorden middels een live chat of inzoomen op de fysieke samples.

 Eigen programma

Geïnteresseerden kunnen zich op voorhand gratis inschrijven en een keuze maken uit de onderwerpen die zij interessant vinden. Eshuis heeft de volgende onderwerpen voor de beurs samengesteld:

 Online verkopen

  • Lege winkelstraten en verlies van out of home omzetkanalen. Hoe kun je op een laagdrempelige manier toch jouw product aan de man brengen?

 Sustainability

  • Wat is er vandaag mogelijk? En waar gaan we heen? Van een goed alternatief tot volledig recyclebaar.

Opvallen in het schap

  • Hoe verander je van verkoopkanaal? Van out of home naar retail en online, een wereld van verschil.? Unieke en laagdrempelige acties die ervoor zorgen dat je de doelgroep beter bereikt en connect met jouw merk.

Blik op de toekomst

  • Hoe ziet het winkelen er post-corona uit? Trends en ontwikkelingen van nu vertaald naar toekomstscenario’s.

Inschrijven via deze link.

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws