DS Smith en Hygeniq slaan hand ineen

DS Smith en Hygeniq slaan handen ineen

Door de huidige coronasituatie is de vraag naar alcohol reinigingsmiddelen ontploft met als gevolg dat sprays en gels voor handhygiëne lang niet meer overal te verkrijgen zijn. Hygeniq, producent van ecologische schoonmaakmiddelen in Enschede, en DS Smith, producent van golfkartonnen verpakkingen, hebben hun krachten gebundeld om aan de gestegen vraag te voldoen.

Wilt u de komende editie van VerpakkingsManagement (mei-uitgave) ook digitaal ontvangen? Meld u hiervoor aan en u krijgt binnenkort de digitale versie in uw mailbox?

Hygeniq krijgt momenteel veel spoedaanvragen. Met een nieuwe binnenkomende spoedorder werd de onderneming geconfronteerd met het feit dat de oude flesjes bijna op waren en de afmetingen van de nieuwe flesjes nog onbekend waren. Niet kunnen leveren was geen optie. Het bedrijf richtte zich tot DS Smith Almelo voor ondersteuning. De verpakkingsproducent ontwikkelde en leverde naar eigen zeggen binnen een dag dozen op maat voor nieuwe flessen handreinigingsmiddelen.

Jack Kok, logistics coördinator bij Hygeniq, vertelt: ‘De voorbeeldflesjes werden om 6 uur ’s ochtends opgehaald en naar DS Smith gebracht. De juiste doosafmetingen werden vastgesteld, kwaliteiten bepaald, productie ingepland, golfkarton op maat gesneden, kartonnen omdozen geproduceerd en op dezelfde dag door DS Smith bij ons in Enschede afgeleverd. We konden de bio-alcoholgel meteen inpakken en de volgende ochtend vroeg afleveren. Alleen als we met z’n allen samenwerken kunnen we deze crisis succesvol het hoofd bieden.’

www.dssmith.com/nl

www.hygeniq.nl/

 

Reacties

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws