Sekisui Kasei Europe schaalt op

Coronatijd: Sekisui Kasei Europe schaalt op

In coronatijd opschalen van drie- naar vijfploegendiensten en een 24/7-bezetting inclusief de weekenden aanbieden: voor sommigen een droom, voor Sekisui Kasei Europe in Almelo de realiteit. Het Japanse verpakkingsbedrijf maakt deze stap om de sterke groei het hoofd te kunnen bieden. In september moet de vijfploegendienst draaien.

Sekisui Kasei Europe in Almelo schaalt op

 

 

Sekisui Kasei Europe: PS-verpakkingen

Sekisui Kasei Europe (voorheen Sekisui Plastics Europe) produceert wereldwijd polystyreenverpakkingen voor de voedingsmiddelen-, cosmetica- en automobielindustrie. Thijs Wansink, Managing Director van de Almelose groep, over het uitbreiden van de productiecapaciteit in deze coronatijd: ‘Het is een uitdagende, maar noodzakelijke stap. Wij hebben al enige tijd een capaciteitstekort in onze productie en moeten dus opschalen om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Het is best een ambitieus streven om een vijfploegendienst rond te krijgen voor september, maar het voelt goed om juist nu, met een groeiende werkloosheid in de regio Twente, toch vacatures uit te zetten en ons team uit te breiden met nieuwe mensen uit de regio.’

 

 

Reacties

Geachte heer/vrouw,

De uitbreiding van 3 naar 5 ploegen heeft mijn interesse gewekt, graag wil ik weten waar ik mij kan melden om te solliciteren.
Heb vele jaren gewerkt in de horeca, en in 3 ploegendiensten bij Bolletje(beschuit/banket), Johma(salades), Enkco(vlees/vegetarische gerechten). En heb geen problemen met weekend diensten.
Helaas verplaatst het bedrijf waar ik nu werk, zich over een tijdje 130 km naar het zuidwesten, en ben ik dus zoekende naar een andere baan.
Hopende dat die kans bij uw bedrijf aanwezig is, en hoop ik te horen of ik mij ergens kan melden, voor een gesprek.

b.v.d Jacko Koops

Goedendag meneer Koops,

U kunt het beste telefonisch contact opnemen met de fa. Sekisui in Almelo.

Met vriendelijke groet,

Monique Wijkman

Reactie toevoegen