Chococo tilt Paasei naar next level

Chococo tilt Paasei naar next level

Met het Ocean Egg tilt Chococo uit Dorset paaseieren naar een next level met haar unieke ontwerpen en hoogwaardige chocolade. Het met melkchocolade bezaaide paasei, dat duurzaam is verpakt, is aan de buitenkant met de hand beschilderd met natuurlijke kleurstoffen, zoals spirulina, en bestrooid met eetbare glans. Binnenin zitten leuke oceaandieren zoals schildpadden en zeesterren gemaakt van 45% melkchocolade uit Venezuela.

De bekroonde, ambachtelijke chocolatier Chococo presenteert dit jaar voor het eerst zijn collectie handgemaakte paaseieren in 100% plasticvrije verpakkingen. Er zijn drie verschillende paaseierencollecties, de nieuwe Giant Collection, de Fine Collection en de Fun Collection.

Paasei zeezout

Het Chococo-team heeft vier bijzondere versies van haar jaarlijkse bestsellers gemaakt. Een populaire keuze voor volwassenen is het Giant Sea Salt Caramels Egg, gemaakt van 45% melkchocolade uit Venezuela met 100 g Dorset Sea Salt Caramel-edelstenen erin.
Het Giant Honeycombe Egg is verkrijgbaar in pure of melkchocolade. En voor kinderen bevat het Giant Dorset Dinosaurus melkchocolade-ei leuke mini-dinosaurussen van donkere en witte chocolade aan de binnenkant.


Paasei met dino’s binnenin