Biefstuk per post, dankzij goede verpakking

Sinds afgelopen weekend is Nederland een fenomeen rijker: Beef&Steak.nl. Het is de eerste online steakslager die via TNT Post levert in heel Nederland. Het vlees is per portie gevac�meerd, diepgevroren en wordt verstuurd in ge�soleerde verpakkingen.

 

Pas toen er een goede verpakking beschikbaar was, werd dit project mogelijk.
Het ontbreken van een online vleesspecialist in Nederland motiveerde Matthijs van der Pijl een internetslagerij te beginnen zodat vleesfans gemakkelijk en snel kwaliteitsvlees voor hun etentjes kunnen bestellen. "Op het moment dat ik de juiste verpakking had ontwikkeld voor postorderverzending wist ik dat een online-slagerij met 24-uurs bezorging mogelijk was."

 

Een ander groot voordeel van een online-slagerij is dat de prijzen van Beef&Steak gunstig zijn ten opzichte van slagers en zelfs supermarkten. Omdat er geen winkelpersoneel nodig is.

Het assortiment van Beef&Steak bestaat uit biefstuk en steaks van rund, varken, wild, kalf, lam en exoten. De nadruk van het aanbod ligt op biefstuk, entrecote, tournedos, rib-eye en T-bone. Binnenkort wordt het gamma uitgebreid met bijzondere vleesspecialiteiten zoals yaksteaks, Angus Beef en Ibericovlees, maar ook een biologisch assortiment zit in de planning.

 

www.BeefenSteak.nl

 

Reacties

Reactie toevoegen