[ADVERTORIAL] Kosten besparen op verpakkingen

[ADVERTORIAL] Kosten besparen op verpakkingen

Besparen op de secundaire verpakking is een uitdaging. Bezuinigingen op verpakkingsmaterialen is vaak geen optie. Daarom is het noodzakelijk om het verpakkingsproces zo rendabel mogelijk te maken.

Het is voor veel bedrijven een reden om te gaan automatiseren om zo personeel uit te sparen. Een goede verpakkingsoplossing kan al gauw drie man uitsparen. Een simpele rekensom maakt al gauw duidelijk dat hier winst te behalen is.

Er zijn veel factoren die meespelen en bepalen welke verpakkingsmachine de juiste oplossing is. In sommige gevallen is het de grote diversiteit aan producten die bepalend is voor de machine keuzes. Maar het kan ook de hoge verpakkingssnelheid zijn, de beperkte werkruimte of de gevoeligheid van het product. Kortom, unieke productieprocessen vergen een op maat oplossing.

Dijkstra Vereenigde levert een breed scala aan karton verpakkingsmachines. Zij leveren een brede range aan machines die geschikt zijn voor allerlei producties. Van simpele handmatige machines tot hoge snelheid oplossingen. Zowel semi-automatische machines als volledig geautomatiseerde verpakkingslijnen.

Inmiddels heeft Dijkstra Vereenigde veel referenties in onder andere de voedingsmiddelenindustrie in hun werkgebied in de Benelux.

Benieuwd wat de verpakkingsmachines van Dijkstra voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met accountmanager Anneke Werdmuller.

www.dijkstra.net/verpakkingsmachines/machines

machines@dijkstra.net

0320-266121

Artikel delen