Nieuwe datum voor ICE-, CCE en InPrint 2021-beurs in München

Nieuwe datum voor ICE-, CCE- en InPrint-beurs

Organisator Mack-Brooks Exhibitions heeft het uitstel aangekondigd van ICE Europe, CCE International en InPrint München 2021. Deze beurzen stonden van 9 tot 1 maart op de agenda, maar zijn verplaatst naar 22 tot en met 24 juni 2021.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Dit besluit is genomen in het kader van de Covid-19 pandemie en de daaruit voortvloeiende onzekerheden betreffende reisbeperkingen en evenementenplanning door de autoriteiten.

‘De combinatie van drie specifieke vakbeurzen die evolueren rondom het converteren en printen in het productieproces, creëert een veelzijdige ervaring met meer mogelijkheden en synergieën. Onze belangrijkste focus is echter het zorgen voor een succesvolle deelname voor onze bezoekers en exposanten. En daarvoor moeten we de omstandigheden goed krijgen’, stelt  Patrick Herman event director van de Converting, Papier en Print Evenementen bij Mack-Brooks Exhibitions.

ICE Europe

ICE Europe is een evenement voor de conversie van flexibele, webgebaseerde materialen, zoals papier, film, folie en nonwovens. De vorige editie in 2019 toonde 463 exposanten uit 25 landen en trok in totaal 7.150 handelsbezoekers uit 75 landen, met vertegenwoordigers uit bedrijfstakken zoals onder andere verpakkingen, print, kunststoffen, textiel en nonwovens, papier en voeding.

Nieuwe datum voor ICE-, CCE- en InPrint 2021 in München

CCE International

CCE International is een internationale beurs voor de golfkartonindustrie, die de toeleveringsketen omvat bij de productie en verwerking van golf- en vouwkartonmateriaal. Het evenement trok in 2019 totaal 2.406 vakprofessionals uit 79 landen.

Nieuwe datum voor ICE-, CCE- en InPrint 2021 in München

InPrint Munich

InPrint München gaat over het InPrint-merk voor drukkers en fabrikanten die het nieuwe zakelijke potentieel voor printtoepassingen in de industriële productiesector willen maximaliseren. De beurs toonde in 2019 136 exposanten uit 22 landen en introduceerde technische innovaties in digitale, inkjet-, scherm- en speciality printing op diverse vormen en materialen. Aldus de organisatie.

Nieuwe datum voor ICE, CCE en InPrint 2021 in München