Empack Utrecht

Empack: ‘Bezoekers spreken vertrouwen uit’

Beursorganisator Easyfairs meldt dat uit eigen onderzoek blijkt dat 73% van de bezoekers van plan is haar vakbeurs Empack te willen bezoeken. De beurs stond in eerste instantie gepland in maart, maar is vanwege het coronavirus verplaatst naar 15, 16 en 17 september 2020.

‘Wij hebben inmiddels alle denkbare protocollen klaarstaan om verpakkingsprofessionals op een veilige en verantwoorde manier bij elkaar te brengen’, zegt Irma de Hoon namens Easyfairs. ‘Het vertrouwen en de bereidheid om elkaar weer face-to-face te ontmoeten neemt steeds meer toe. Dat blijkt ook uit ons onderzoek onder bezoekers van Empack waarbij inmiddels al 73 procent aangeeft een bezoek aan de vakbeurs te willen brengen en dat percentage groeit. Bezoekers voelen zich hierin gesteund door de eerder versoepelde coronamaatregelen.’

Coronamaatregelen

Easyfairs heeft diverse coronamaatregelen genomen. Er zijn tijdslots geïntroduceerd om de bezoekersaantallen over de beursdagen te verspreiden en de organisatie heeft ruim opgezette in- en uitgangen gecreëerd die separaat van elkaar worden ingericht. Waar nodig zijn gangpaden verbreed naar minimaal drie meter in verband met de 1,5 meter-afstand regel.
Ook is er de mogelijkheid om zowel op als buiten de beursvloer in speciale ruimtes met elkaar te netwerken. Verder worden extra hygiënemaatregelen getroffen, waaronder extra schoonmaak van bijvoorbeeld sanitair en op diverse plekken zijn desinfectiestations te vinden. ‘De concrete maatregelen hangen uiteraard af van de overheidsmaatregelen. Die volgen wij dan ook nauwlettend op en zodra deze definitief zijn, zullen we die communiceren’, aldus De Hoon.

www.empack.nl

Reacties

Reactie toevoegen